16. februar 2007

Tidenes Aksjon

Norge ut av NATO - NATO ut av Afghanistan!

Regjeringen har vedtatt å sende spesialstyrker til Afghanistans hovedstat Kabul. Lillehammer SU er helt klare i sin sak, å sende 150 spesialstyrker til Kabul, er ikke å skape fred. Regjeringa har sagt at de vil satse på humanitære bidrag i Afghanistan. Da blir det en selvmotsigelse å sende spesialstyrker som NATO selv har uttalt at kan komme til å bli sendt på offensive oppdrag.

Situasjonen i Afghanistan har ingen militær løsning, uansett hvor mange soldater som sendes for å drepe eller dø i USAs krig, kommer NATO aldri til å vinne krigen i Afghanistan. Det er på tide at regjeringen slutter å føre en så NATO-vennlig politikk, en politikk som både forverrer situasjonen til folk i Afghanistan og sikkerheten til norske soldater.

Lillehammer SU krever at regjering stopper utsendingen av de 150 spesialstyrkene til Afghanistan og henter hjem de soldatene som allerede er der. Det er på tide at NATO går ut av Afghanistan og det er på tide at Norge går ut av NATO!

Lillehammer SU

Vårt alles favorittlokallag sitter ikke stille og ser på at regjeringa sender spesialstyrker til Afghanistan! Nå skal vi ut og spre budskapet over hele byen, med ikke mindre enn 100 plakater. Her er noen smakebiter på slagordene:

- Jonas, du må vakne: Krig skaper ikkje fred!
- Støtt våre tropper, Send soldatene hjem!
- Nei til Soldater i Afghanistan, Ingen krig i vårt navn!
- Norge ut av NATO - NATO ut av Afghanistan!

1 kommentar:

Anonym sa...

Dere er superflinke! Kanonaksjon!! Nå håper jeg bare folka våre banker gjennom bra politikk på Landsstyremøte. Vil tro det blir heftig. Både med Afghanistan og Tjenestedirektivet.
Vi snakkes;-)