17. oktober 2006

Globaliseringskonferansen 2006




Torsdag starter høstens kanskje viktigste begivenhet, nemlig den årlige Globaliseringskonferansen. Dette er Norges svar på World Social Forum, og en konferanse som "arbeider for en rettferdig verden og mot den nyliberale økonomien og politikken som dominerer i verden i dag". Med andre ord stedet du bør tilbringe førstkommende torsdag til søndag hvis du mener at det finnes et alternativ til dagens kapitalistiske og utnyttende verden.

Det blir innledninger i fleng, med innledere som Ingrid Fiskaa (leder i fredsinitiativet), Audun Lysbakken (nestleder i SV), Helen Bjørnøy (miljøvernminister), Erik Solheim (utviklingsminister - som sletta skipsgjelden!), Knut Kjeldstali (SVs utvalg for etnisk likestilling, og generell tøff SVer), og mange mange fler. I tillegg blir det ett veldig godt kulturelt program, og et utvalg veldig gode filmvisninger i pausene hver dag.

Om ikke dette er bra nok, så kan jeg tilføye at blant annet våre egne Tromp Sæterhaug og Rune Soleng sitter i styret til konferansen, og hvis noen av dere f.eks. husker sommerleir i år, så vet dere at dette blir en konferanse verdt å komme på.

For på melding - trykk her

1 kommentar:

Anonym sa...

Nice :)