11. oktober 2006

Midlertidig ute av drift...



Etter at min kjære blogg plutselig erklærte seg selv død rundt den 3. september i år (grunnet mystiske omstendigheter med ISPen i følge webmaster Kjetil, dog jeg har mine grunner til å tro at mocrosoft coorporation står bak..), har jeg hatt store problemer med å formidle noe som helst.

Jeg var kanskje ikke den som bloggest ivrigst eller oppdaterte daglig, men etter at jeg ble fratatt retten til å blogge, var det utrolig hvor mange ganger jeg tenkte at "dette skulle jeg jammen meg skrive en blogpost om", hvorpå frustrasjonen trådde inn da jeg innså at det var helt umulig...

Derfor har jeg i dag skaffet meg min egen midlertidige blogg, dels fordi jeg innså at 6 kroner for å sende et brev blir litt mye i lengden, og email er ikke like kult, og dels fordi jeg for tiden kjeder rævven av meg (som de så pent sier det i Bergen..). Jeg ligger nemlig i sengen på andre dagen - har hatt bittelitt feber, hovne mandler, tette ører, vondt i halsen og vært sliten i tre dager - og synes i grunnen veldig synd på meg selv. Ikke bare er jeg syk (og gruer meg for tanken om en mulig vert for kyssesyken), men jeg har gått glipp av inføring til semesteroppgaven, 2 timer med verbbøying på russisk, 2 timer med filosofihistorie fra den førsokratiske tid, 2 timer med Dag Hareide som snakker om hvordan han har vært hjelpeprest (husker ikke hva det heter), er medlem av den norske statskirke, og humanetiker, og ymse andre spennende ting so har foregått på Nansenskolen de siste tre dagene.

For de som er ekstra interessert, her er en kort oppsummering av hva jeg har gjort siden bloggen min kollapset - fritt etter hukommelsen, og absolutt ikke i riktig datert rekkefølge:

  • Hatt besøk av 5 Israelere, 5 Palestinere og 2 Palestinere bosatt i "Israel" - noe som heg hadde veldig lyst til å blogge om, men som i grunnen ikke lærte meg mer enn at slike dialogprosjekter kan fungere fin-fint på Balkan, men Israel og Palestina er en helt annen sak.
  • Hatt bursdag, som ble feiret med kake og kakao og sang på senga - noen ganger er det digg å gå på folkehøgskole.
  • Vært på rølpetur i Trondheim og sagt hei til mange, snille mennesker jeg har savnet masse (og ymse andre uten blogg).
  • Gått i demonstrasjonstog mot klasebombetestingen på Hjerkinn med Lillehammer SU og ymse folk fra Venstre.
  • Skrevet to blogposter som ble lagt ut på Simen sin blogg, en om NSB og en om FrP og bistand.
  • Gått lei av alle de moralske liberalerne som er veganere for porno, prostitusjon, narkotika, og mot mennesker, pels og ondskap..
  • Vært på fylkesledelsesseminar i SU og lagd taco til over 50 personer - hvorav 7 var vegeterianere - med stor suksess.
  • Vært i Bergen på høstferie, og funnet ut at det faktisk ikke er bergenspatriotismen som skyter inn når vestlendingene omtaler det som Norges vakreste by - Bergen er en vakker by!
  • Drukket Hansa og funnet ut at det faktisk ikke er så ille - det er ikke Dahls, men dog.
  • Vært på fotballkamp og sett Brann slå Odd Grenland, og ropt "ut med pakket!" til verdenes dølleste fotballdommer.
  • Kjøpt meg støvletter med stillettheler og funnet ut at Bergen har altfor mye brostein - men det skal visstnok være miljøvennlig så la gå.
  • Drukket te på Stockfleth på tinghuset, et sted som beskriver seg selv som: "...vår avdeling for journalister, advokater, mediafolk og andre som måtte ta turen forbi C. J. Hambros plass og Oslo Tinghus en travel arbeidsdag. " - typisk Jørund med andre ord. ; )
  • Kjøpt meg garn og strikkepinner og blitt überhippie!
  • Fyllt opp hver helg frem til Desember med politikk-
  • Kjeftet på den stakkars personen som var på vakt i den Narvesen-butikken i Trondheim som jeg oppdaget julemarsipan i, i september...
  • Gått over en måned på Nansenskolen og blitt temmelig lei av ordet Dialog.
  • Lest "Samfundets Støtter" og frydet meg over at også Ibsen skriver samfund med d - pluss innsett at Et Dukkehjem ikke er i nærheten av så revolusjonerende som dette stykket.
  • Sett en dokumentar om fire gutter som bor i Betlehem, i en palestinsk flyktningeleir, og sett hvordan de gikk fra å ha drømmer om å bli lege og lærer å se verden, til kun å ønske seg penger til våpen, så de kan skyte på de israelske tanksene som terroriserer deres hverdag.
  • Sett uttallige sære, postmoderne filmer, som Ada fra Fredrikstad mener er et musst for alle å se - hennes idol er forsåvidt Twiggy, og gjett hva - hun er en av de liberale veganerne...
  • Sett hele seson 1 og 6 episoder av sesong 2 fra Grey's Anatomy med Odilia og Aina - vi tre snakker forsåvidt akkurat likedan, pen-bærumsk med mye lysere tonefall enn jeg trodde var mulig
Jeg har helt sikkert gjort flere ting, men ikke som jeg klarer å komme på nå. Jo, statsbudsjettet har jo kommet ut - men nå er jeg for trøtt til å si noe annet enn at jeg skal i skoledebatter for vi fiksa gratis skolebøker til folket!

2 kommentarer:

Morten sa...

Faen meg på tide. Gratulerer!

Maren sa...

har savnet bloggen din!
godt aa hore at du har det bra, og kjempe bra at du kjefta paa han som solgte julemarsipan i september!!! Hort paa makan, julemarsipan skal vaere i desember det...